HTML

Fall Attack

A Fall Attack zenekar hivatalos blogja

Már megint cserélődünk :)

Fall Attack 2009.11.26. 19:38

Hja, kisebbféle infó: újfent hódoltunk “kedvenc” szokásunknak, azaz a folyamatos tagcserélgetésnek… ígérjük, leszokóban vagyunk már róla, de hát vannak dolgok, amiket muszáj.

Konkrétan a szituáció jelenleg az, hogy Házi Robi barátunktól közös megegyezéssel váltunk el mint énekes és zenekar, és ami szintén nagyon fontos hogy ÉNEKEST KERESÜNK! Kritérium, hogy hétvégente (év közben 1-2 kivétellel szinte minden héten, vizsgaidőszakban pihi; amúgy szombati vagy vasárnapi napokon) tudjon velünk próbálni, és konyítson ahhoz, amit mi művelünk, elsődlegesen a saját számainkkal legyen kompatibilis (fő vonal Az Út Végén c. nóta, ugyanis az új témák annál már csak összetettebbek lesznek :-). Szkrímelésnek is örülünk, de énekhang is muszáj; illetve lehetsz fiú avagy leány is, előbbi preferált, de nem ragaszkodunk ezen paraméterhez.

Emellett örömmel jelenthetem be, hogy Csongrádi Imi ex-bézerünk helyén üdvözölhetjük a szábszkrájb-kedvelő (és műértő :) Balázs Ádám kollegát, aki már két próba után kitett magáért, és igen jó féle témákkal állt elő új dalainkra, de hát ezt majd úgyis meghalljátok ;-)

Folyt köv; énekesek jelentkezését pedig szívesen várjuk, elérhetőek vagyunk e-mailen a fallattack@fallattack.com címen, vagy csöröghettek ránk telefonon a 0630/475-5923 számon (Veres István manager a kontakt).

 

 

komment

süti beállítások módosítása